Tassen

Handtassen

De handtassen van Sjamanitas kenmerken zich door de natuurlijke uitstraling. Belangrijk is dat de tas past bij de persoonlijkheid van de gebruiker. De tassen zijn puur handwerk en van degelijke kwaliteit. Naar behoefte worden in de tassen leer met vacht of glad leer verwerkt.

Werk- en reistassen

Na een gesprek wordt het model en het soort leer gekozen dat past bij het doel en de gebruiker. De indeling van de tas wordt in overleg gemaakt en voldoet aan de gebruikerswensen.

Trommeltassen

De trommeltassen van Sjamanitas zijn het meest bekende product. Vanuit het energetisch werk dat tassenmaker Josje Dormans doet, wordt ook de trommeltas in afstemming gecreƫerd. Door diversen soorten leer toe te passen, handvatten van stokken zijn en sluitingen van steentjes ontstaat er een eenheid met de trommel. Alles is handwerk dat met liefde en aandacht wordt gemaakt. In een gesprek wordt nauwkeurig gekeken welk leer en model het beste past bij de trommel en zijn gebruiker.

Diversen

Ook opdrachten om foedralen of historische schoenen en andere voetzool beschermers te maken behoord tot de mogelijkheden. Als het maar van leer is.

Ook wordt er individuele technische scholing gegeven en kan Sjamanitas ter consultatie worden geraadpleegd

Interesse? Neem contact op!

Klik hier
Website laten maken door Modual.